Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Изложбен салон / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ЛАБОРАТОРИСКИ СТОЛИЦИ / ОФИС-ЛАБОРАТОРИСКА СТОЛИЦА РОТО Х-2.11.52 / А ***

  • ОФИС-ЛАБОРАТОРИСКА СТОЛИЦА
    РОТО Х-2.11.52 / А ***

    Шифра: 448824

    * ПО НАРАЧКА
    (ТАПАЦИР ВО МЕБЕЛ ШТОФ, ЕКО КОЖА ИЛИ МРЕЖА ВО БОЈА И ДЕЗЕН ПО ИЗБОР НА КУПУВАЧОТ)