Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / Хол-Канцелариска фотеља ГЕЈМЕР СИНХРО ЦРНА - ЦРВЕНА ПУ

  • Хол-Канцелариска фотеља ГЕЈМЕР СИНХРО ЦРНА - ЦРВЕНА ПУ

    Шифра: 445438

    (КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ - ДОДЕКА ИМА ЗАЛИХА)

    Цена: 11150 ден.
    Акциска цена: 8899 ден.