info@denimebel.com.mk

Изложбен салон / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КОНФЕРЕНЦИСКИ СТОЛИЦИ / ОФИС-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА ПЕРТ санка црна / Б ***

  • ОФИС-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА ПЕРТ санка црна / Б ***

    Шифра: 443887

    * ПО НАРАЧКА
    (ТАПАЦИР ВО МЕБЕЛ ШТОФ, ЕКО КОЖА ИЛИ МРЕЖА ВО БОЈА И ДЕЗЕН ПО ИЗБОР НА КУПУВАЧОТ)