Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Изложбен салон / ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНИ И КАФИЧИ / СТОЛИЦИ И ПОЛУФОТЕЉИ / МЕТАЛНИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-СТОЛИЦА АФРОДИТА МЕТАЛ БЕЛА МАТ СО ДРВЕНО СЕДИШТЕ-(0600.21)

  • ХОЛ-СТОЛИЦА АФРОДИТА МЕТАЛ БЕЛА МАТ СО ДРВЕНО СЕДИШТЕ-(0600.21)

    Шифра: 445281

    (КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ - ДОДЕКА ИМА ЗАЛИХА)