Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / УЧИЛНИЦИ,ГРАДИНКИ И ИГРОТЕКИ / МЕБЕЛ ЗА ГРАДИНКИ

productImg

ХОЛ-ДЕТСКО СТОЛЧЕ ЛАСЕР - ЖОЛТО

Шифра: 449528

productImg

ХОЛ-ДЕТСКО СТОЛЧЕ ЛАСЕР - ЗЕЛЕНО

Шифра: 449529

productImg

ХОЛ-ДЕТСКО СТОЛЧЕ ЛАСЕР - ПЛАВО

Шифра: 449526

productImg

ХОЛ-ДЕТСКО СТОЛЧЕ ЛАСЕР - РОЗОВО

Шифра: 449527

productImg

ХОЛ-ДЕТСКО СТОЛЧЕ СМЕШКО ЖОЛТО Х-180

Шифра: 445397

productImg

ХОЛ-ДЕТСКО СТОЛЧЕ СМЕШКО ЗЕЛЕНО Х-180

Шифра: 445396

productImg

ХОЛ-ДЕТСКО СТОЛЧЕ СМЕШКО ПЛАВО Х-180

Шифра: 445395

productImg

ХОЛ-ДЕТСКО СТОЛЧЕ СМЕШКО РОЗОВО Х-180

Шифра: 445394

productImg

ХОЛ-ДЕТСКО СТОЛЧЕ СМЕШКО ЦРВЕНО Х-180

Шифра: 445398

productImg

ДЕТСКО СТОЛЧЕ ЗА ВО ГРАДИНКА ДГ-ХАЈДИ Х-310 НАТУР

Шифра: 447800

productImg

ДЕТСКО СТОЛЧЕ ЗА ВО ГРАДИНКА ДГ-ХАЈДИ Х-310 ПОРТОКАЛОВО

Шифра: 0

productImg

ДЕТСКО СТОЛЧЕ ЗА ВО ГРАДИНКА ДГ-ХАЈДИ Х-310 ЖОЛТО

Шифра: 440032

productImg

ДЕТСКО СТОЛЧЕ ЗА ВО ГРАДИНКА ДГ-ХАЈДИ Х-310 ПЛАВО

Шифра: 440035

productImg

ДЕТСКО СТОЛЧЕ ЗА ВО ГРАДИНКА ДГ-ХАЈДИ Х-310 ЦРВЕНО

Шифра: 440034

productImg

ДЕТСКО СТОЛЧЕ ЗА ВО ГРАДИНКА ДГ-ХАЈДИ Х-310 ЗЕЛЕНО

Шифра: 440033

productImg

ДЕТСКО СТОЛЧЕ ЗА ВО ГРАДИНКА
ДГ-ХАЈДИ Х-360 НАТУР

Шифра: 443703

productImg

ДЕТСКО СТОЛЧЕ ЗА ВО ГРАДИНКА ДГ-ХАЈДИ Х-360 ПОРТОКАЛОВО

Шифра: 0

productImg

ДЕТСКО СТОЛЧЕ ЗА ВО ГРАДИНКА
ДГ-ХАЈДИ Х-360 ЖОЛТО

Шифра: 440028

productImg

ДЕТСКО СТОЛЧЕ ЗА ВО ГРАДИНКА
ДГ-ХАЈДИ Х-360 ПЛАВО

Шифра: 440031

productImg

ДЕТСКО СТОЛЧЕ ЗА ВО ГРАДИНКА
ДГ-ХАЈДИ Х-360 ЗЕЛЕНО

Шифра: 444728

productImg

ДЕТСКО СТОЛЧЕ ЗА ВО ГРАДИНКА
ДГ-ХАЈДИ Х-360 ЦРВЕНО

Шифра: 440030

productImg

ЈУЦ-СТОЛИЦА ДЕТСКА ЈУНИОР
- ЗЕЛЕНА

800 ден. 639 ден.

Шифра: 445621

productImg

ЈУЦ-СТОЛИЦА ДЕТСКА ЈУНИОР
- ПОРТОКАЛОВА

800 ден. 639 ден.

Шифра: 445623

productImg

ЈУЦ-СТОЛИЦА ДЕТСКА ЈУНИОР
- ЦРВЕНА

800 ден. 639 ден.

Шифра: 445620

productImg

КЛУБ МАСА 60/60/45

Шифра: 0

productImg

ХОЛ-МАСИЧКА ЗА ВО ГРАДИНКА (Ф-600Х510)

Шифра: 449531

productImg

ХОЛ-МАСИЧКА ЗА ВО ГРАДИНКА (600Х600Х510)

Шифра: 449530

productImg

МАСИЧКА ЗА ВО ГРАДИНКА (800Х800Х560Х25) О.И - ЗАОБЛЕНИ АГЛИ И ДРВ. НОЗЕ - БУКА

Шифра: 444902

productImg

МАСИЧКА ЗА ВО ГРАДИНКА (800Х800Х560Х16) О.И - ЗАОБЛЕНИ АГЛИ И ДРВ. НОЗЕ - ЖОЛТА

Шифра: 443928

productImg

МАСИЧКА ЗА ВО ГРАДИНКА (800Х800Х560Х16) О.И - ЗАОБЛЕНИ АГЛИ И ДРВ. НОЗЕ - ПЛАВА

Шифра: 443755

productImg

МАСИЧКА ЗА ВО ГРАДИНКА (800Х800Х560Х16) О.И - ЗАОБЛЕНИ АГЛИ И ДРВ. НОЗЕ - ЦРВЕНА

Шифра: 443761

productImg

МАСИЧКА ЗА ВО ГРАДИНКА (800Х800Х16Х560) О.И СО ЗАОБЛЕНИ АГЛИ - ЗЕЛЕНА

Шифра: 443754

productImg

МАСИЧКА ЗА ВО ГРАДИНКА (800Х800Х16Х560) О.И СО ЗАОБЛЕНИ АГЛИ - РОЗОВА

Шифра: 0

productImg

МАСИЧКА ЗА ВО ГРАДИНКА Ф-120 - ЦРВЕНА

Шифра: 0

productImg

МАСИЧКА ЗА ВО ГРАДИНКА Ф-1200 - ПЛАВА

Шифра: 0

productImg

МАСИЧКА ЗА ВО ГРАДИНКА (Ф-120х50) - ЖОЛТА

Шифра: 0

productImg

МАСИЧКА ЗА ВО ГРАДИНКА Ф-1200 - ЗЕЛЕНА

Шифра: 0

productImg

МАСИЧКА ЗА ВО ГРАДИНКА (Ф-1200Х560Х16) О.И - СО МЕТАЛНИ НОЗЕ - ЗЕЛЕНА

Шифра: 0

productImg

МАСИЧКА ЗА ВО ГРАДИНКА (Ф-1200Х560Х16) О.И - СО МЕТАЛНИ НОЗЕ - ЖОЛТА

Шифра: 443764

productImg

МАСИЧКА ЗА ВО ГРАДИНКА (1/2 Ф-1200Х560Х16) О.И - ОТВОР Ф-600 И МЕТ.НОЗЕ - ЗЕЛЕНА

Шифра: 0

productImg

МАСИЧКА ЗА ВО ГРАДИНКА (1/2 Ф-1200Х560Х16) О.И - ОТВОР Ф-600 И МЕТ.НОЗЕ - ЗЕЛЕНА

Шифра: 0

productImg

МАСИЧКА ЗА ВО ГРАДИНКА (1/2 Ф-1200Х560Х16) О.И - ОТВОР Ф-600 И МЕТ.НОЗЕ - ЖОЛТА

Шифра: 0

productImg

МАСИЧКА ЗА ВО ГРАДИНКА (1/2 Ф-1200Х560Х16) О.И - ОТВОР Ф-600 И МЕТ.НОЗЕ - ЖОЛТА-ЗЕЛЕНА

Шифра: 0

productImg

МАСИЧКА ЗА ВО ГРАДИНКА (1/2 Ф-1200Х560Х16) О.И - ОТВОР Ф-600 И МЕТ.НОЗЕ - ЖОЛТА

Шифра: 0

productImg

МАСИЧКИ ЗА ВО ГРАДИНКА Ф-120х50

Шифра: 0

productImg

КРЕВЕТЧЕ БЕБЕШКО АНГЕЛА (1200Х600)

Шифра: 446772

productImg

БЕБЕШКО КРЕВЕТЧЕ (1400Х760Х1000)

Шифра: 443804

productImg

КРЕВЕТЧЕ БЕБЕШКО БАМБИ (1200Х600) - НАТУР /СЛ

4499 ден.

Шифра: 442179

productImg

КРЕВЕТЧЕ БЕБЕШКО БАМБИ (1200Х600) - БЕЛО /СЛ

5500 ден. 4999 ден.

Шифра: 441090

productImg

КРЕВЕТЧЕ БЕБЕШКО БАМБИ (1200Х600)
- БОЈА

Шифра: 442178

productImg

ОГРАДА ЗА ИГРАЊЕ (1500Х1500Х600)

Шифра: 443706

productImg

ДЕТСКО МОБИЛНО ПЛАСТИЧНО КРЕВЕТЧЕ СО МРЕЖА

Шифра: 443400

productImg

ДЕТСКО КРЕВЕТЧЕ РЕКС ЗА ВО ГРАДИНКА

Шифра: 0

productImg

ДЕТСКО КРЕВЕТЧЕ РЕКС ЗА ВО ГРАДИНКА СО ДУШЕК

Шифра: 0

productImg

ДУШЕК ЗА ДЕТСКО КРЕВЕТЧЕ РЕКС ЗА ВО ГРАДИНКА

Шифра: 0

productImg

ГАРДЕРОБЕР ЗА ВО ГРАДИНКА ЕДИНЕЧЕН (400Х400Х1270) О.И - ЖОЛТ

Шифра: 447445

productImg

ГАРДЕРОБЕР ЗА ВО ГРАДИНКА ЕДИНЕЧЕН (400Х400Х1270) О.И - ЗЕЛЕН

Шифра: 447445

productImg

ГАРДЕРОБЕР ЗА ВО ГРАДИНКА ЕДИНЕЧЕН (400Х400Х1270) О.И - ПЛАВ

Шифра: 447445

productImg

ГАРДЕРОБЕР ЗА ВО ГРАДИНКА ЕДИНЕЧЕН (400Х400Х1270) О.И - РОЗОВ

Шифра: 447445

productImg

ГАРДЕРОБЕР ЗА ВО ГРАДИНКА ЕДИНЕЧЕН (400Х400Х1270) О.И - ЦРВЕН

Шифра: 447445

productImg

ГАРДЕРОБЕР ЗА ВО ГРАДИНКА ЕДИНЕЧЕН (400Х400Х1270) О.И - ПОРТОКАЛОВ

Шифра: 447445

productImg

ГАРДЕРОБЕР ЗА ВО ГРАДИНКА ДУПЛИ (800Х400Х1270) О.И - ЖОЛТ

Шифра: 448605

productImg

ГАРДЕРОБНИ ШКАФЧИЊА ЗА ВО ХОДНИК

Шифра: 0

productImg

ГАРДЕРОБЕР ЗА ВО ГРАДИНКА ПО МЕРКА

Шифра: 443733

productImg

ГАРДЕРОБНА КАСЕТА 160/120/40

Шифра: 0

productImg

ПЛАКАР ЗА ВО ГРАДИНКА СО 12 ШКАФЧИНА (1200х400х1600)

Шифра: 438997

productImg

ПЛАКАР ЗА ГАРДЕРОБА

Шифра: 0

productImg

ПЛАКАР ЗА ВО ГРАДИНКА СО 6 ШКАФЧИНА (1200Х400Х1700) О.И

Шифра: 438972

productImg

ОТВОРЕН ПЛАКАР ЗА ДИДАКТИКА - 1

Шифра: 0

productImg

ОТВОРЕН ПЛАКАР ЗА ДИДАКТИКА 70/60/220 - ЖОЛТ

Шифра: 449990

productImg

ОТВОРЕН ПЛАКАР ЗА ДИДАКТИКА 70/60/220 - ПЛАВ

Шифра: 449990

productImg

ОТВОРЕН ПЛАКАР ЗА ДИДАКТИКА 70/60/220 - ЗЕЛЕН

Шифра: 449990

productImg

ОТВОРЕН ПЛАКАР ЗА ДИДАКТИКА 70/60/220 - ЦРВЕН

Шифра: 449990

productImg

ОТВОРЕН ПЛАКАР ЗА ДИДАКТИКА 70/60/220 - РОЗОВ

Шифра: 449990

productImg

ОТВОРЕН ПЛАКАР ЗА ДИДАКТИКА 112/50/213 СО 3 ПОЛИЦИ - КОРАЛ

Шифра: 443324

productImg

ОТВОРЕН ПЛАКАР ЗА ДИДАКТИКА 70/60/220 - ПОРТОКАЛОВ

Шифра: 449990

productImg

ОТВОРЕН ПЛАКАР ЗА ДИДАКТИКА 112/50/213 СО 3 ПОЛИЦИ - ЗЕЛЕН

Шифра: 443324

productImg

ОТВОРЕН ПЛАКАР ЗА ДИДАКТИКА ПО МЕРКА

Шифра: 446868

productImg

ПЛАКАР ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА 5 РЕКС КРЕВЕТЧИЊА (700Х600Х2200) ЗА ВО ГРАДИНКА - ПЛАВ

Шифра: 447450

productImg

ПЛАКАР ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА 5 РЕКС КРЕВЕТЧИЊА (700Х600Х2200) ЗА ВО ГРАДИНКА - РОЗОВ

Шифра: 447450

productImg

ПЛАКАР ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА 5 РЕКС КРЕВЕТЧИЊА (700Х600Х2200) ЗА ВО ГРАДИНКА - ЖОЛТ

Шифра: 447450

productImg

ПЛАКАР ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА 5 РЕКС КРЕВЕТЧИЊА (700Х600Х2200) ЗА ВО ГРАДИНКА - КАПРИ

Шифра: 447450

productImg

ПЛАКАР ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА 5 РЕКС КРЕВЕТЧИЊА (700Х600Х2200) ЗА ВО ГРАДИНКА - ЗЕЛЕН

Шифра: 447450

productImg

ПЛАКАР ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА 6 РЕКС КРЕВЕТЧИЊА (840Х600Х2200) ЗА ВО ГРАДИНКА

Шифра: 443708

productImg

ПЛАКАР ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА 10 РЕКС КРЕВЕТЧИЊА ПО МЕРКА ЗА ВО ГРАДИНКА

Шифра: 449807

productImg

ПЛАКАР ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА 10 РЕКС КРЕВЕТЧИЊА ПО МЕРКА ЗА ВО ГРАДИНКА

Шифра: 449807

productImg

ПЛАКАР ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА 10 РЕКС КРЕВЕТЧИЊА ПО МЕРКА ЗА ВО ГРАДИНКА

Шифра: 449807

productImg

ПЛАКАР ЗА ГАРДЕРОБА И ДРУГО 90/55/200 О.И

Шифра: 449848

productImg

СТАЛАЖА ЗА КНИГИ

Шифра: 0

productImg

ОТВОРЕН ПЛАКАР ЗА ДИДАКТИКА (1200Х400Х900) СО 3 ПОЛИЦИ - ЗЕЛЕНО

Шифра: 0

productImg

ОТВОРЕН ПЛАКАР ЗА ДИДАКТИКА (1200Х400Х900) СО 3 ПОЛИЦИ

Шифра: 0

productImg

СТАЛАЖА ЗА КНИГИ-1

Шифра: 0

productImg

ОТВОРЕН ПЛАКАР ЗА ДИДАКТИКА (1200Х400Х900) СО 3 ПОЛИЦИ - ЖОЛТО

Шифра: 0

productImg

ОТВОРЕНИ ПОЛИЦИ ЗА ДИДАКТИКА СО 6 БОКСОВИ (1100Х300Х700) О.И

Шифра: 446825

productImg

БОКС ЗА ПРЕСОБЛЕКУВАЊЕ НА БЕБИЊА (1000х700х850) - КОРАЛ

Шифра: 443712

productImg

БОКС ЗА ПРЕСОБЛЕКУВАЊЕ НА БЕБИЊА (1000х700х850) - ЗЕЛЕН

Шифра: 443712

productImg

БОКС ЗА ПРЕСЛЕКУВАЊЕ НА БЕБИЊА 140/70/85

Шифра: 448402

productImg

НИСКА АДМИНИСТРАТИВНА КОМОДА 130Х38Х72

Шифра: 447569

productImg

ПАРАВАН ЗА ВО ГРАДИНКА ЗА ДЕТСКИ КУКЛЕН ТЕАТАР - БАМБИ

Шифра: 449777

productImg

ХРАНИЛКА ДРВЕНА

Шифра: 448451

productImg

КЕТ-ИГРАЧКА СТОЛИЦА ДЕТСКА ДИНО
- БЕЛО / ЗЕЛЕНА

4850 ден. 4074 ден.

Шифра: 447260

productImg

КЕТ-ИГРАЧКА СТОЛИЦА ДЕТСКА ДИНО
- ВИОЛЕТОВА / РОЗОВА

4850 ден. 4074 ден.

Шифра: 448476

productImg

КОЛИЦА ЗА РЕКВИЗИТИ ДРВЕНА СО ТРКАЛА 60Х80Х72

Шифра: 0

productImg

ЦЕНТАР ЗА ДЕТСКИ ИГРИ ЗА ВО ГРАДИНКА (720Х400Х1090)

Шифра: 447405

productImg

ПОЛИЦА ЗА ДЕЦА - ЕЖ

Шифра: 0

productImg

ПОЛИЦА ВО ФОРМА НА ДРВО

Шифра: 449826

productImg

ПОЛИЦА ВО ФОРМА НА МЕЧЕ

Шифра: 444341

productImg

КЛУПА ГАРДЕРОБНА ЗА ВО ГРАДИНКА

Шифра: 0

productImg

ГАРДЕРОБНА КЛУПА ЗА ВО ГРАДИНКА (140ОХ300Х360)

Шифра: 449999

productImg

МЕДИЦИНСКО КРЕВЕТЧЕ (1600Х600Х560)

Шифра: 447466

productImg

ОТОМАН

Шифра: 0

productImg

ОРМАР МЕДИЦИНСКИ ЗА ЛЕКОВИ СО БРАВА (?0Х?0Х?00) - О.И

Шифра: 446839

productImg

ОРМАР МЕДИЦИНСКИ ЗА ЛЕКОВИ СО БРАВА (350Х155Х600) - МЕТАЛЕН

Шифра: 447567

productImg

ОРМАР МЕДИЦИНСКИ ЗА ЛЕКОВИ СО БРАВА (250Х100Х300) - МЕТАЛЕН

Шифра: 447470

productImg

СЕТ-ЅИДНА ТАБЛА 180Х100 СО ПЛУТЕНА ТАБЛА 150Х100

Шифра: 447454

productImg

ПЛУТЕНА ТАБЛА 90/60

Шифра: 449906

productImg

ПЛУТЕНА ТАБЛА 150/100

Шифра: 449878

productImg

БИРО КАНЦЕЛАРИСКО (1100Х600Х25)

Шифра: 0

productImg

БИРО КАНЦЕЛАРИСКО (1450Х750Х25)

Шифра: 0

productImg

ФИОКАР СО 3 ФИОКИ И ЦЕНТРАЛНА БРАВА

Шифра: 0

productImg

ОФИС-ЛАБОРАТОРИСКА СТОЛИЦА РОТО-обрач П-11.10.52 / *

Шифра: 0

productImg

КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА
ЏИЛОНГ Х-2.11.45 / * - Пл. Хром

Шифра: 0

productImg

КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА
ЏИЛОНГ П-11.11.45 / * - Делта

Шифра: 0

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Конгрес-хром /*

Шифра: 0

productImg

ОФИС-Конференциска Столица Конгрес-црн
/СЛ - ПОЛО ЦРН

1750 ден. 1399 ден.

Шифра: 440695

productImg

ОФИС-Конференциска Столица Конгрес-црн
/СЛ - ШТОФ ЦРН

1625 ден. 1299 ден.

Шифра: 440696

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Конгрес-црн / пластика-црна

1280 ден.

Шифра: 447750

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Конгрес-црн / пластика-сива

1280 ден.

Шифра: 447751

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Конгрес-црн / пластика-црвена

1280 ден.

Шифра: 447752

productImg

ЗАКАЧАЛКА МЕТАЛНА ГЗ-002

Шифра: 441097