info@denimebel.com.mk

Изложбен салон / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КОНФЕРЕНЦИСКИ СТОЛИЦИ / ОФИС-Конференциска Столица Исонет-црн / А

  • ОФИС-Конференциска Столица Исонет-црн / А

    Шифра: 440706

    * ПО НАРАЧКА
    (ТАПАЦИР ВО МЕБЕЛ ШТОФ, ЕКО КОЖА ИЛИ МРЕЖА ВО БОЈА И ДЕЗЕН ПО ИЗБОР НА КУПУВАЧОТ)