online.denimebel@gmail.com

Изложбен салон / МЕБЕЛ / БАРСКИ СТОЛИЦИ И КОКЛИЦИ / ДРВЕНИ / БАР СТОЛ СМ-208 - БЕЛ /СЛ

 • БАР СТОЛ СМ-208 - БЕЛ /СЛ

  Code: 444444

  (КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ - ДОДЕКА ИМА ЗАЛИХА)
  Опис на производЧ
  -Произведено од буково дрво
  -Седиште тапацирано во високо квалитетен штоф
  -димензија на седиште=32см. х 32см.
  -Висина до седиште=80см.