online.denimebel@gmail.com

Изложбен салон / МЕБЕЛ / БАРСКИ СТОЛИЦИ И КОКЛИЦИ / МЕТАЛНИ / БАР СТОЛ СМ-166М /Б

  • БАР СТОЛ
    СМ-166М /Б

    Шифра: 0

    * ПО НАРАЧКА
    (ТАПАЦИР ВО МЕБЕЛ ШТОФ, ЕКО КОЖА ВО БОЈА И ДЕЗЕН ПО ИЗБОР НА КУПУВАЧОТ)