online.denimebel@gmail.com

Изложбен салон / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ФЕРАНО - ЦРНО/ЦРНА СО ПОДСИСТЕМ ПВЦ-(1182.04) /ТЛ

 • ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ФЕРАНО - ЦРНО/ЦРНА СО ПОДСИСТЕМ ПВЦ-(1182.04) /ТЛ

  Шифра: 449675

  Станува збор за стол со висок потпирач за грб за да го заштитите вашето торзо од повреди и да му понудите уникатна поддршка за секаков вид „тешкотии“! Неговиот ергономски дизајн или на седиштето или на потпирачот за грб, го гушка телото, а во комбинација со дополнителните перничиња за главата и за половината ќе ве натера да не чувствувате замор дури и по бескрајните часови пред компјутерот. Всушност, лумбалното перниче доаѓа со механизам за масажа со една точка, кој ќе ја отстрани секоја затегнатост или болка.

  Димензии: 58,5x67x109-118Η cm.
  Димензии на седиштето: 39x44 cm.
  Димензии на грбот: 53x75 cm.
  Висина на седиштето: 43-53 см.
  Висина на раката: 63-73 см.