info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА АНА - ЦРВЕНО / ЦРНА ПУ-(1155.01) во пакет /ТЛ

  • ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА АНА - ЦРВЕНО / ЦРНА ПУ-(1155.01) во пакет /ТЛ

    Шифра: 444921

    Цена: 12000 ден.
    Акциска цена: 7499 ден.