info@denimebel.com.mk

Изложбен салон / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ - ТАПАЦИРАНИ / ОФИС-ЛАБОРАТОРИСКА СТОЛИЦА РОТО-обрач П-11.10.52 / А /ЕК

  • ОФИС-ЛАБОРАТОРИСКА СТОЛИЦА РОТО-обрач П-11.10.52 / А /ЕК

    Шифра: 443936

    * ПО НАРАЧКА
    (ТАПАЦИР ВО МЕБЕЛ ШТОФ, ЕКО КОЖА ИЛИ МРЕЖА ВО БОЈА И ДЕЗЕН ПО ИЗБОР НА КУПУВАЧОТ)