info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА СИНХРО - ЦРНА / БЕЛА СО ПОДСИСТЕМ ПВЦ-(1132.100) во пакет /ТЛ

  • ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА СИНХРО - ЦРНА / БЕЛА СО ПОДСИСТЕМ ПВЦ-(1132.100) во пакет /ТЛ

    Шифра: 446263

    Цена: 13950 ден.
    Акциска цена: 9999 ден.