info@denimebel.com.mk

Изложбен салон / ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНИ И КАФИЧИ / БАРСКИ СТОЛИЦИ И КОКЛИЦИ / МЕТАЛНИ / ХОЛ-БАР СТОЛ ГРИЛ ЦРН-(8450.02) /ТЛ

 • ХОЛ-БАР СТОЛ ГРИЛ ЦРН-(8450.02) /ТЛ

  Шифра: 446252

  ХОЛ-БАР СТОЛ ГРИЛ- направен е од метална рамка
  и седиште од полипропилен.

  Димензии: 47x47x83 cm
  Висина на седиштето: 73 cm
  Димензии на седиштето: 43,5x42 cm

  Производот е достапен во пакет.