Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

ПРОИЗВОДИ / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР АРМИ РХ ЦРНА - ЦРВЕНА ПУ

  • ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР АРМИ РХ ЦРНА - ЦРВЕНА ПУ

    Шифра: 445458

    (КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ - ДОДЕКА ИМА ЗАЛИХА)