Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / Хол-Канцелариска фотеља ГЕЈМЕР АРМИ ЦРНА - ПЛАВА ПУ

  • Хол-Канцелариска фотеља ГЕЈМЕР АРМИ ЦРНА - ПЛАВА ПУ

    Шифра: 445474

    (РОК НА ИСПОРАКА 10-15 ДЕНА)

    Цена: 11050 ден.
    Акциска цена: 8840 ден.