Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ - ТАПАЦИРАНИ / КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА ВОЛОНГОНГ П-11.11.45 / * - Трап

  • КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА
    ВОЛОНГОНГ П-11.11.45 / * - Трап

    Шифра: 0

    * ПО НАРАЧКА
    (ТАПАЦИР ВО МЕБЕЛ ШТОФ, ЕКО КОЖА ИЛИ МРЕЖА ВО БОЈА И ДЕЗЕН ПО ИЗБОР НА КУПУВАЧОТ)