Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / Хол-Канцелариска фотеља ГЕЈМЕР СИНХРО ЦРНА - ПЛАВА ПУ

  • Хол-Канцелариска фотеља ГЕЈМЕР СИНХРО ЦРНА - ПЛАВА ПУ

    Шифра: 445457

    (РОК НА ИСПОРАКА 10-15 ДЕНА)

    Цена: 12350 ден.
    Акциска цена: 9880 ден.