Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНИ И КАФИЧИ / САКСИИ / ДОДАТОЦИ

productImg

КЕТ-САКСИЈА ИВИ
- КРЕМ / СИВА

750 ден. 630 ден.

Шифра: 444729

productImg

КЕТ-САКСИЈА ИВИ
- БЕЛА / ЗЕЛЕНА

750 ден. 630 ден.

Шифра: 448470

productImg

КЕТ-САКСИЈА ИЗИ ГРОУ
- КАФЕНА

5250 ден. 4410 ден.

Шифра: 448209

productImg

КЕТ-САКСИЈА КУБЕ Л
- КАФЕНА

2000 ден. 1680 ден.

Шифра: 448245

productImg

КЕТ-САКСИЈА РАТАН С
- АНТРАЦИТ

1000 ден. 499 ден.

Шифра: 448930

productImg

КЕТ-САКСИЈА РАТАН С
- КАФЕНА

700 ден. 590 ден.

Шифра: 448181

productImg

КЕТ-САКСИЈА РАТАН М
- КАФЕНА

1050 ден. 880 ден.

Шифра: 448180

productImg

КЕТ-САКСИЈА РАТАН Л
- КАФЕНА

2200 ден. 1850 ден.

Шифра: 448145

productImg

КЕТ-САКСИЈА ЦИЛИНДАР С
- ПЕСОК

1000 ден. 499 ден.

Шифра: 446524

productImg

КЕТ-САКСИЈА ЦИЛИНДАР М
- ПЕСОК

1700 ден. 849 ден.

Шифра: 446525

productImg

КЕТ-САКСИЈА ЦИЛИНДАР Л
- ПЕСОК

2500 ден. 1249 ден.

Шифра: 446526

productImg

КЕТ-САКСИЈА ХЕНГИНГ
- КАФЕНА

900 ден. 755 ден.

Шифра: 448183

productImg

КЕТ-САКСИЈА ЦИЛИНДАР С
- КАФЕНА

700 ден. 590 ден.

Шифра: 448241

productImg

КЕТ-САКСИЈА ЦИЛИНДАР М
- КАФЕНА

1300 ден. 1090 ден.

Шифра: 448258

productImg

КЕТ-САКСИЈА ЦИЛИНДАР Л
- КАФЕНА

1700 ден. 1430 ден.

Шифра: 448259

productImg

КЕТ-САНДАК ШЕРВУД 270 литри
- КАФЕН

2750 ден. 2310 ден.

Шифра: 445088

productImg

КЕТ-КЛУПА БОКС
- КАФЕНА

11200 ден. 5599 ден.

Шифра: 448147

productImg

КЕТ-САКСИЈА КОНИК
- КАФЕНА

2000 ден. 1680 ден.

Шифра: 446632