Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНИ И КАФИЧИ / ТАПАЦИРАН МЕБЕЛ

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА АНЕСА ДРВО ОРЕВ

Шифра: 445256

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА АДЕЛА СИВА

16400 ден. 13119 ден.

Шифра: 445244

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА БОНД КАФЕНА

Шифра: 445252

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА БРЕЗА БЕЖ

33850 ден. 27079 ден.

Шифра: 445250

productImg

ФОТЕЉА ЕЛЕНА-Д /*

Шифра: 0

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА БРЕЗА КАФЕНА

33850 ден. 27079 ден.

Шифра: 445249

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА АДЕЛА КРЕМОВА

16450 ден. 13159 ден.

Шифра: 445243

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА АДЕЛА КАФЕНА

16450 ден. 13159 ден.

Шифра: 445242

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА БРЕНДОН ВЕНГЕ

Шифра: 445273

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА АБА ТЕМНО СИВА

Шифра: 445255

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА БРЕЗА ТЕМНО СИВА

33850 ден. 27079 ден.

Шифра: 445251

productImg

ХОЛ-ОТОМАН ЛЕЖАЈ ЧЕСТЕРФИЛД ВЕНГЕ ЛЕВ

29500 ден. 23599 ден.

Шифра: 445269

productImg

ХОЛ-ОТОМАН ЧЕСТЕРФИЛД ВЕНГЕ ДЕСЕН

29500 ден. 23599 ден.

Шифра: 445267

productImg

ХОЛ-ОТОМАН ЧЕСТЕРФИЛД БЕЛ ЛЕВ

29500 ден. 23599 ден.

Шифра: 445266

productImg

ХОЛ-ОТОМАН ЧЕСТЕРФИЛД БЕЛ ДЕСЕН

29500 ден. 23599 ден.

Шифра: 445268

productImg

ХОЛ-ОТОМАН ЧЕСТЕРФИЛД ВЕНГЕ ЛЕВ

29500 ден. 23599 ден.

Шифра: 445265

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА ЦУРА КАФЕНА

37550 ден. 29999 ден.

Шифра: 445253

productImg

ХОЛ-ОТОМАН ЛЕЖАЈ ЧЕСТЕРФИЛД ВЕНГЕ ДЕСЕН

27050 ден. 21639 ден.

Шифра: 445271

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА ЦУРА СИВА

37550 ден. 29999 ден.

Шифра: 445254

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА ЧЕСТЕРФИЛД БЕЛ

Шифра: 445260

productImg

ХОЛ-ОТОМАН ЛЕЖАЈ ЧЕСТЕРФИЛД БЕЛ ДЕСЕН

Шифра: 445272

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА ЧЕСТЕРФИЛД ВЕНГЕ

28450 ден. 22759 ден.

Шифра: 445259

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА РУБИН МУЛТИ КОЛОР

20600 ден. 16479 ден.

Шифра: 445245

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА РУБИН СИВА

20400 ден. 16319 ден.

Шифра: 445247

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА РУБИН КАФЕНА

20400 ден. 16319 ден.

Шифра: 445246

productImg

ХОЛ-ОТОМАН ЛЕЖАЈ ЧЕСТЕРФИЛД БЕЛ ЛЕВ

Шифра: 445270

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА БРЕНДОН СИВА

Шифра: 445275

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА БРЕНДОН СВЕТЛО КАФЕНА

Шифра: 445274

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА РУБИН КАМЕЛ

20400 ден. 16319 ден.

Шифра: 445248

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА КИНГ ЧЕСТЕРФИЛД ЦРНА

Шифра: 445257

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА КИНГ ЧЕСТЕРФИЛД БЕЛА

Шифра: 445258

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА АРЕНА
- РОЗЕ

14150 ден. 11319 ден.

Шифра: 445425

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА АРЕНА
- СИВА

14150 ден. 11319 ден.

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ДЕНИ /СЛ - КАЈМАН ЦРН (ПОЛО ЦРН)

3700 ден. 3329 ден.

Шифра: 444441

productImg

ФОТЕЉА ДЕНИ /СЛ - КАЈМАН МОКА (ПОЛО КАФЕН)

3700 ден. 3329 ден.

Шифра: 445695

productImg

ФОТЕЉА ДЕНИ /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА МАДРИД /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА САРА /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА МИЛАНО /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ДЕЛФИНА /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА МИЛА /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ТВИСТ /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА РЕНАТА /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ТАЊА /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА МАЈА /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ВИКТОРИЈА /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА АТИНА /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА МАРИНА /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ЕВА-М /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ЕВА-Д /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ПАРИС /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ЕМИЛИЈА-М /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ЕЛЕНА-Д /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ЕЛИ-Д

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ЕМА-1Д /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА СКВЕР-160 /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ИМЕЈЏ /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА МАРИЈА /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ЛУНА /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ИСИДОРА /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА СОН /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ДАНА /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ЕЛИ-ДБС /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ЛАНЧ-2 /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА РИМИНИ /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ФОРД /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ГРАНАДА /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ЛЕДО /*

Шифра: 0

productImg

ФОТЕЉА ШТИКЛА /*

Шифра: 0

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА РЕЛАКС СВЕН ЦРНА

3700 ден. 2960 ден.

Шифра: 445401

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА РЕЛАКС БЕЖ

4950 ден. 3960 ден.

Шифра: 445276

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА РЕЛАКС ЦРВЕНА

4950 ден. 3960 ден.

Шифра: 445278

productImg

ХОЛ-ФОТЕЉА КАМОРА ДРВО НАТУР / СИВА

21950 ден. 17560 ден.

Шифра: 445430

productImg

ХОЛ-ДВОСЕД ЧЕСТЕРФИЛД
ВЕНГЕ

36450 ден. 29159 ден.

Шифра: 445261

productImg

ХОЛ-ДВОСЕД ЧЕСТЕРФИЛД
БЕЛ

36450 ден. 29159 ден.

Шифра: 445262

productImg

ДВОСЕД ДЕНИ /СЛ - КАЈМАН МОКА (ПОЛО КАФЕН)

6350 ден. 5715 ден.

Шифра: 445694

productImg

ДВОСЕД ДЕНИ /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД МИЛАНО /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ДЕЛФИНА /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ЕВА-М /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ЕВА-Д /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД НИКИ /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ЕЛЕНА-Д

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ЕЛЕНА-Д /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ПМ-41 /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ЕМИЛИЈА-М /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ЕМИЛИЈА-Д

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ТИНА /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ТВИСТ /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД КАРОЛИНА /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ЕМА-1Д /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ММ-154 /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ПМ-18 /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ПМ-20 /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ПМ-30 /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ПМ-35 /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ПМ-31 /*

Шифра: 0

productImg

СЕПАРЕ ЛАНЧ-3 /* (1200)

Шифра: 0

productImg

ХОЛ-КАУЧ КАФЕН

9900 ден. 7919 ден.

Шифра: 445382

productImg

ДВОСЕД ФОРД /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ЛЕДО /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД МЕДИСОН /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД КАПРИ /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ИСИДОРА /*

Шифра: 0

productImg

ДВОСЕД ЛУНА /*

Шифра: 0

productImg

ТРОСЕД СКВЕР-160 /*

Шифра: 0

productImg

ТРОСЕД КАРОЛИНА /*

Шифра: 0

productImg

ТРОСЕД ЕЛЕНА-Д /*

Шифра: 0

productImg

ТРОСЕД ЕВА-Д /*

Шифра: 0

productImg

ТРОСЕД ЕВА-М /*

Шифра: 0

productImg

ТРОСЕД ФОРД /*

Шифра: 0