Добродојдовте на нашата веб страна

logodeni
ДЕ НИ Мебел денес е препознатлив бренд во Р. Македонија. Основана во 1993 година до денешен ден се трудиме да бидеме уникатни и квалитетни. Тоа е нашиот мотив да бидеме присутни низ цела Македонија и полека да не препознаваат и надвор од нашите граници.
За нејзините потреби работат две фабрики односно 93 ДЕ НИ Компани за тапациран мебел која се наоѓа во Прилеп со површина од 9500м2 и СТОЛИЧАРА ДЕ НИ за производство на дрвени столици и маси лоцирана во Македонски Брод на површина 7500м2.
Поголемиот дел од производството е наменето за Б2Б партнери односно хотели, ресторани, кафе барови, клубови итн.
Производите се со проверен квалитет, кои ги задоволуваат и највисоките стандарди.
Големиот подем и успех на нашата компанија е потврда за високиот квалитет на нашите производи

Зошто да не одберете нас

  • Висок квалитет
  • Препознатлив бренд
  • Дизајн по мерка
  • Доверба
  • Одлични цени

Нашиот тим

Наскоро

За нас рекоа