Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

sliderImg
sliderImg
sliderImg
sliderImg
sliderImg
sliderImg
sliderImg
sliderImg
sliderImg
sliderImg
productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР АРМИ - ЦРНА / ЦРВЕНА ПУ-(1072.01) не монтирана/ТЛ

11500 ден. 9199 ден.

Шифра: 445439

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР АРМИ - ЦРНА / ПЛАВА ПУ-(1072.08) не монтирана /ТЛ

11500 ден. 9199 ден.

Шифра: 445587

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР АРМИ РХ ЦРНА - ЖОЛТА ПУ

12350 ден. 9880 ден.

Шифра: 445460

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР АРМИ РХ ЦРНА - ЗЕЛЕНА ПУ

12350 ден. 9880 ден.

Шифра: 445459

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ГОНЗАЛЕС ЦРНО - БЕЛА ПУ

14550 ден. 11640 ден.

Шифра: 445467

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ГОНЗАЛЕС ЦРНО - ЖОЛТА ПУ

14550 ден. 11640 ден.

Шифра: 445468

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ГОНЗАЛЕС ЦРНО - БЕЛА ПУ СО ПОДСИСТЕМ

17350 ден. 13880 ден.

Шифра: 445471

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ГОНЗАЛЕС ЦРНО - ЦРВЕНА ПУ СО ПОДСИСТЕМ

17350 ден. 13880 ден.

Шифра: 445470

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ГОНЗАЛЕС ЦРНО - ЖОЛТА ПУ СО ПОДСИСТЕМ

17350 ден. 13880 ден.

Шифра: 445469

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР УНО ЦРНО - ЦРВЕНА ПУ СО ПОДСИСТЕМ

10250 ден. 8199 ден.

Шифра: 445472